Editie 2018

IMPRESSIE

Op 20 maart vond PPS & DBFM in Vastgoed 2018 plaats.

Een interessante dag over de laatste ontwikkelingen van op PPS-gebied over juridische actualia, fiscale en financiële aspecten en diverse praktijkervaringen. Via onderstaande button vind u een korte impressie van de dag.

We kijken terug op een geslaagde dag en zien u graag op de volgende editie!

PROGRAMMA

Deze dag werd ingeleid door de gepassioneerde en enthousiaste moderator Philip Borremans van PMV. Bekijk het gehele programma via onderstaande link.

Beoordelingen

We kijken terug op een zeer interessante dag die ook door de 70 aanwezige vastgoedprofessionals is beoordeeld met een 7,5/10!

BEKIJK VIDEO

OVER PPS & DBFM

Al sinds 2001 organiseert SPRYG Real Estate Academy, het jaarevent PPS & DBFM In Vastgoed. Tijdens dit goedbezochte event presenteren toonaangevende vastgoedpartijen hun visie op PPS en DBFM. U krijgt een helder overview van de laatste ontwikkelingen, trends, marktkansen en uitdagingen. PPS & DBFM In Vastgoed is uitgegroeid tot een bekend fenomeen onder vastgoedprofessionals. Kortom, een prima netwerk voor uw kansen in deze bloeiende vastgoedmarkt.

VOORGAANDE EDITIES

Editie 2016

Moderator Philip Borremans (PMV) gaf een mooie aftrap: “Vijf jaar geleden presenteerde ik op de eerste editie van deze studiedag het project Scholen voor Morgen. We zaten toen nog middenin de contractfase. Vandaag wordt dit project opnieuw op deze dag gepresenteerd, maar het project zit nu volop in de uitvoering en het gaat over ‘lessons learned’.” Dat is kenmerkend voor de ontwikkeling van PPS-en rondom vastgoed, we hebben een grotere en meer gevulde rugzak!

Editie 2015

We kijken terug op een goede eerste editie met op het programma: Rebranding, Oproep tot Standaardisatie, Plenty of Money, Flexibele Organisatie en Small is Beautiful. Deze interessante studiedag werd besloten met een vragenronde waaraan verschillende sprekers hebben deelgenomen.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Altijd als eerste op de hoogte.
Fill out my online form.