Sinds 2010 organiseert SPRYG Real Estate Academy deze studiedag over Publiek Private Samenwerkingen in vastgoedprojecten. Tijdens deze studiedag worden de marktontwikkelingen, juridische en financiële actualia besproken van PPS in combinatie met DBFMO (Design, Build, Finance, Maintain en Operate). Daarnaast staat vooral de praktijk centraal. Zo is in eerder edities aandacht besteed aan PPS School Invest, "K in Kortrijk', Eiland Zwijnaarde. Deze studiedag is een initiatief van SPRYG Real Estate Academy.

Zorgvastgoed Belgie

Terugblik editie 2020

Op dinsdag 18 februari vond onder een mooie belangstelling de studiedag PPS & DBFM in Vastgoed 2020 plaats. Ook dit jaar resulteerde deze studiedag, die al sinds 2010 georganiseerd wordt, weer in een interessant overzicht van aantal nieuwe tendensen en uitwisseling van interessante ervaringen.

Terugblik editie 2019

Op woensdag 20 februari vond onder een mooie belangstelling de studiedag PPS & DBFM in Vastgoed 2019 plaats. Deze studiedag, die al sinds 2010 georganiseerd wordt, resulteerde ook dit jaar weer in een interessant overzicht van aantal nieuwe tendensen en uitwisseling van interessante ervaringen. We hebben de meest relevante bevindingen voor u opgelijst.

Terugblik editie 2018

Op 20 maart vond de studiedag PPS & DBFM in Vastgoed 2018 plaats. Een interessante dag over de laatste ontwikkelingen van op PPS-gebied over juridische actualia, fiscale en financiële aspecten en diverse praktijkervaringen. We kijken terug op een geslaagde studiedag en zien u graag op de volgende editie! Via onderstaande button vindt u een korte impressie van de dag.

Teurgblik editie 2016

Moderator Philip Borremans (PMV) gaf een mooie aftrap: “Vijf jaar geleden presenteerde ik op de eerste editie van deze studiedag het project Scholen voor Morgen. We zaten toen nog middenin de contractfase. Vandaag wordt dit project opnieuw op deze dag gepresenteerd, maar het project zit nu volop in de uitvoering en het gaat over ‘lessons learned’.” Dat is kenmerkend voor de ontwikkeling van PPS-en rondom vastgoed, we hebben een grotere en meer gevulde rugzak!

Terugblik editie 2015

We kijken terug op een goede eerste editie met op het programma: Rebranding, Oproep tot Standaardisatie, Plenty of Money, Flexibele Organisatie en Small is Beautiful. Deze interessante studiedag werd besloten met een vragenronde waaraan verschillende sprekers hebben deelgenomen.