Achtergrond

Het event Smart Real Estate België wordt sinds 2015 op initiatief van SPRYG Real Estate Academy georganiseerd. Dit goedbezochte jaarevent gaat in op slim en duurzaam vastgoed ontwikkelen: van duurzaam ontwerpen en bouwen tot duurzame gebiedsontwikkeling. U hoort trends en innovatieve ontwikkelingen.

Verslag architectura.be

Smart Real Estate Belgie 2016 38.jpg

Smart Real Estate 2016 zet vastgoedprofessionals op weg naar duurzame toekomst

'Slim’ vastgoed promoten en professionals laten kennismaken met innovatieve ideeën en concepten: dat is het opzet van Smart Real Estate, een jaarlijkse organisatie van SPRYG Real Estate Academy. Net zoals in de voorbije edities kregen de aanwezigen via inspirerende lezingen en casestudy’s te horen hoe ze hun projecten duurzamer, efficiënter en rendabeler kunnen maken.

Klikt u op onderstaande link voor het volledige verslag.

Netwerkende vastgoedprofessionals

The Horizon

the horizon.jpg

Het reconversie project in Sint-Lambrechts-Woluwe The Horizon is een slim en innovatief project. Het concept is een antwoord op een aantal belangrijke maatschappelijke evoluties waarbij duurzaamheid verder gaat dan reconversie en passief wonen.

ORGANISATIE

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door SPRYG Real Estate Academy, het meest inspirerende, deskundige en grensverleggende kennisplatform voor vastgoedprofessionals in België en Nederland.