Impressie

TERUGBLIK

De 4e editie Residentieel Vastgoed België stond onder kundige leiding van moderator Thomas de Jong (Cores Development) Met marktpartijen én overheden zijn de uitdagingen van de ontwikkeling van het residentieel vastgoed belicht met de tendensen en opportuniteiten op de markt.

PROGRAMMA

We kijken terug op zeer een interessante en interactieve middag waar vanuit het Kabinet minister Joke Schauvliege het beleidsplan Ruimte Vlaanderen is toegelicht. Naast de ambitieuze en innovatieve projecten The Sax, Woonwal Kontich en Rinkkaai Gent, zijn actuele topics als duurzaamheid, PPS en kwalitatief verdichten aan bod gekomen. Uit het afsluitende Steden debat bleek dat gemeenten meer dan ooit open staan voor dialoog en de ontwikkelaars als partner in het proces beschouwen.

Beoordelingen

#We kijken terug op een zeer interessante dag die ook door de 50 aanwezige vastgoedprofessionals is beoordeeld met een 8/10!

DE TERUGBLIK VAN..

Thomas de Jong was moderator op Residentieel Vastgoed België 2017. Hij vertelt u graag over wat hij de highlights vond; en wat zijn beleving was van dit evenement.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Altijd als eerste op de hoogte.
Fill out my online form.