Het event Residentieel Vastgoed België wordt sinds 2014 op initiatief van SPRYG Real Estate Academy georganiseerd. Tijdens dit goedbezochte event delen toonaangevende marktpartijen en overheden hun visie op de woningmarkt en delen hun strategische marktinformatie over de actuele trends en ontwikkelingen. Kortom, een prima netwerk voor uw opportuniteiten in de residentiële vastgoedmarkt.

Netwerkende vastgoedprofessionals

Editie 2018

Op 11 september 2018 vond de 5e editie Residentieel Vastgoed België plaats. Onder leiding van moderator Daniel Buschman zijn we dieper ingegaan op de meest relevante trends, ontwikkelingen en ervaringen in de Belgische woningmarkt. We kijken terug op een zeer interessante studiedag vol kennis en inspiratie.

Editie 2017

De 4e editie Residentieel Vastgoed België stond onder kundige leiding van moderator Thomas de Jong (Cores Development) Met marktpartijen én overheden zijn de uitdagingen van de ontwikkeling van het residentieel vastgoed belicht met de tendensen en opportuniteiten op de markt.

Impressie 2016

Residentieel vastgoed is een breed onderwerp, zeker te breed om het volledig te kunnen overlopen in één namiddag. Als rode draad voor deze seminarie is gekozen voor “de aanpassing van onze steden aan de bevolkingsgroei”.

Impressie 2015

1 oktober 2015 vond de 2e editie van Residentieel Vastgoed België plaats. Toonaangevende actoren deelden met de ruim 120 deelnemers strategieën en visies op de toekomst. Met aandacht voor woontrends, processen en samenwerking.

ORGANISATIE

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door SPRYG Real Estate Academy, het meest inspirerende, deskundige en grensverleggende kennisplatform voor vastgoedprofessionals in België en Nederland.