PROVINCIE
ANTWERPEN
VASTGOED 2021

PROVINCIE ANTWERPEN VASTGOED 2021

DONDERDAG 6 MEI 2021.

Volop ambitieuze Antwerpse vastgoedprojecten!

Wendy-Kristy Hoogerbrugge

Volop ambitieuze Antwerpse vastgoedprojecten!

Dinsdag 29 september vond de 11e editie van hét netwerkevent Provincie Antwerpen Vastgoed plaats.

In 1 namiddag keken we naar de impact van de COVID19-crisis op de regionale vastgoedmarkt. U hoorde ook de uitdagingen en opportuniteiten in complexe reconversieprojecten, zoals Inofer (Mechelen), Montevideopakhuis (Antwerpen), ATEA-site (Berchem) en AZ Sint-Maarten (Mechelen).

Hoe kunnen we meer doen met bestaande ruimte én nieuwe ruimte creëren rond multimodale knooppunten? Die vraag stond centraal in de presentaties van de ontwikkelaars als ook de overheden. De dag werd afgesloten met genoeg gesprekstof voor de netwerkdrink en veel interessante uitgangspunten voor een volgende editie!

Graag tot ziens op 6 mei 2021!

Wendy-Kristy Hoogerbrugge
Organisator

Programma 

Met wie kunt u netwerken?

Tijdens dit event kunt u netwerken met dé publieke en private Antwerpse vastgoedbeslissers, zoals van provincie, steden en gemeenten, investeerders, ontwikkelaars, eigenaars, beheerders, financiers, architecten, aannemers, makelaars en adviseurs. De vorige editie trok 150 deelnemers!

Programma

12:30

13:30

15:00

15:40

17:15


Hét jaarlijkse event voor real estate professionals in Provincie Antwerpen!

HIGHLIGHTS 2020

  • Actueel overzicht Kantoren- en Woningmarkt
  • Provincie aan het woord
  • Volop reconversieprojecten: o.m. Montevideopakhuis (Antwerpen)
  • Impact Toekomstige Stadsprojecten: o.m. Eandiswijk, Ragheno
  • Stationsgebieden Stad Antwerpen; Stad Mechelen; Gemeente Boom

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Coronaproof & Doorgangsgarantie

Deze bijeenkomst is coronaproof: 1,5 meter afstand, extra cleaning, eventueel mondmaskers en deelnemersbeperking. Ook bieden wij doorgangsgarantie: als nieuwe richtlijnen een samenkomst verhinderen, dan vindt deze bijeenkomst online plaats. Lees meer

Organisatie

Wendy-Kristy Hoogerbrugge

Program Manager

Wendy-Kristy Hoogerbrugge

Kristel Euser

Project Coordinator

Provincie Antwerpen Vastgoed 2021

Komt u ook?

Op dit goedbezochte event presenteren de gemeenten en provincie, alsmede ontwikkelaars en investeerders hun visie op en plannen voor de Antwerpse vastgoedmarkt. U krijgt een actueel overview van de opportuniteiten en uitdagingen. Dit event is uitgegroeid tot een bekend regionaal platform voor Antwerpse vastgoedprofessionals.

Schrijf nu in

Provincie Antwerpen Vastgoed 2020

Provincie Antwerpen Vastgoed 2020

Dinsdag 29 september vond de 11e editie van hét netwerkevent Provincie Antwerpen Vastgoed plaats. In 1 namiddag keken we naar de impact van de COVID19-crisis op de regionale vastgoedmarkt. U hoorde ook de uitdagingen en opportuniteiten in complexe reconversieprojecten, zoals Inofer (Mechelen), Montevideopakhuis (Antwerpen), ATEA-site (Berchem) en AZ Sint-Maarten (Mechelen).

Provincie Antwerpen Vastgoed 2019

Provincie Antwerpen Vastgoed 2019

Er wordt teruggekeken op een zeer geslaagde editie van Provincie Antwerpen Vastgoed, hét platform waar publieke en private partijen met elkaar in gesprek kunnen gaan. We kregen cijfermatige inzichten; uitgangspunten van toekomstige projecten en de nieuwe accenten in het ontwikkelingsbeleid van steden werden toegelicht.

Provincie Antwerpen Vastgoed 2018

Provincie Antwerpen Vastgoed 2018

Op dinsdag 8 mei 2018 trokken ruim 80 vastgoedbeslissers uit de regio Antwerpen naar de werf van Turnova. In het nog in aanbouw zijnde Hotel Corsendonk vond daar de 9e editie van het jaarcongres Provincie Antwerpen Vastgoed plaats. Hier vindt u een korte impressie van dit geslaagde event!

Provincie Antwerpen Vastgoed 2017

Provincie Antwerpen Vastgoed 2017

Donderdag 4 mei kwamen ruim 100 vastgoedprofessionals naar Post X voor Provincie Antwerpen Vastgoed 2017. Het thema deze 8e editie was ‘aangenaam wonen en werken in de Provincie’. Onder leiding van Alexander Kortleve (CBRE) hebben we met vooraanstaande marktpartijen naar de regionale vastgoedontwikkelingen gekeken.

Provincie Antwerpen Vastgoed 2016

Provincie Antwerpen Vastgoed 2016

Op 10 mei vond de 7e editie van Provincie Antwerpen Vastgoed plaats. Dit event werd door moderator Ingrid Ceusters geopend met een prikkelende inleiding. Ze gaf de uitdagingen aan op basis van de drie basisbehoeften van mensen: werken, wonen en winkelen.