PROVINCIE
ANTWERPEN
VASTGOED 2023

, Antwerpen

Volop ambitieuze Antwerpse vastgoedprojecten!

Wendy-Kristy Hoogerbrugge
Program Manager

Volop ambitieuze Antwerpse vastgoedprojecten!

Op 3 mei organiseren we alweer de 14e editie van dit drukbezochte netwerkevent. In 1 namiddag hoort u dé actuele en toekomstige ontwikkelingen in de Provincie Antwerpen. Topexperten van vooraanstaande marktpartijen nemen u mee in de nieuw vastgestelde ruimtelijke kaders en delen hun nieuwste visies, ambities en projecten.

Waar liggen de huidige ruimtelijke uitdagingen? De meest actuele onderwerpen zoals stikstof, CO2-neutrale woningen, stationsgebieden en reconversie passeren de revue en opportuniteiten voor stadsvernieuwing werden gedeeld. Graag tot ziens!

Inschrijven volgende editie

Datum en Locatie

Woensdag 3 mei 2023
Antwerpen

Met wie kunt u netwerken?

Tijdens dit event kunt u netwerken met ruim 150 publieke en private Antwerpse vastgoedbeslissers, zoals van de provincie, steden en gemeenten, investeerders, ontwikkelaars, eigenaars, beheerders, financiers, architecten, aannemers, makelaars en adviseurs.

Programma

12:30

13:30

15:00

15:40

17:20


Hét jaarlijkse event voor real estate professionals in Provincie Antwerpen!

Highlights 2022

 • Actueel Marktoverzicht
 • Opening door Gedeputeerde Provincie Antwerpen
 • Ruimtelijke visies en plannen: Antwerpen, Mechelen, Turnhout, Herentals, Mol & Arendonk
 • Tal van projecten zoals Stationsgebied Mol en CO2-neutrale woningen Lier
 • Topgesprek: Regionale Woningbouwopgave Turnhout

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Coronaproof & Netwerkgarantie

Deze bijeenkomst organiseren wij veilig en coronaproof volgens de overheidsvoorschriften, zoals extra ventilatie. Met netwerkgarantie: wij verplaatsen dit event naar een nieuwe datum als de coronasituatie een fysieke samenkomst verhindert. U bent dus verzekerd van een optimaal netwerkevent.

Organisatie

Wendy-Kristy Hoogerbrugge

Program Manager

Shannah de Gier

Project Coordinator

Kom naar Provincie Antwerpen Vastgoed

Topsprekers 2022:

 • Gedeputeerde Luk Lemmens, Provincie Antwerpen
 • Schepen Greet Geypen, Stad Mechelen
 • Schepen Annick De Ridder, Stad Antwerpen
 • Dirk Thys, O3 Shift
 • Roel Helgers, Matexi
 • Schepen Stijn Adriaensens, Stad Turnhout
 • Burgemeester Kristof Hendrickx, Gemeente Arendonk
 • Schepen Andreas Verbeke, Gemeente Mol
 • Schepen Pascal Van Nueten, Stad Herentals
 • Mieke Rens, Cores Development
 • Uw moderator: Colin Sewalt, Vooruitzicht
Schrijf alvast in


Provincie Antwerpen Vastgoed 2022

Provincie Antwerpen Vastgoed 2022

Op 3 mei organiseerden we alweer de 13e editie van dit drukbezochte netwerkevent. Ditmaal in het nieuwe, bijzondere Botanic Sanctuary Antwerp. In 1 namiddag hoorden de deelnemers dé actuele en toekomstige ontwikkelingen in de Provincie Antwerpen. Topexperten van steden en vooraanstaande marktpartijen namen ons mee in de nieuw vastgestelde ruimtelijke kaders en delen hun nieuwste visies, ambities en projecten. Waar liggen de huidige ruimtelijke uitdagingen? De meest actuele onderwerpen zoals stikstof, CO2-neutrale woningen, stationsgebieden en reconversie passeren de revue en opportuniteiten voor stadsvernieuwing werden gedeeld.

Provincie Antwerpen Vastgoed 2021

Provincie Antwerpen Vastgoed 2021

Op dinsdag 28 september organiseerden we al weer de 12e editie van ons drukbezochte Antwerpse netwerkevent. In 1 namiddag keken we naar actuele en toekomstige ontwikkelingen in de provincie Antwerpen. U hoorde de uitdagingen en opportuniteiten in grote gebiedsontwikkelingen en reconversieprojecten, zoals Mariahof (Berchem), Normaalschool-site (Lier), Bekaert-site (Hemiksem) en woonproject Heizijde (Turnhout). Komt u ook naar de volgende editie?

Provincie Antwerpen Vastgoed 2020

Provincie Antwerpen Vastgoed 2020

Dinsdag 29 september vond de 11e editie van hét netwerkevent Provincie Antwerpen Vastgoed plaats. In 1 namiddag keken we naar de impact van de COVID19-crisis op de regionale vastgoedmarkt. U hoorde ook de uitdagingen en opportuniteiten in complexe reconversieprojecten, zoals Inofer (Mechelen), Montevideopakhuis (Antwerpen), ATEA-site (Berchem) en AZ Sint-Maarten (Mechelen).

Provincie Antwerpen Vastgoed 2019

Provincie Antwerpen Vastgoed 2019

Er wordt teruggekeken op een zeer geslaagde editie van Provincie Antwerpen Vastgoed, hét platform waar publieke en private partijen met elkaar in gesprek kunnen gaan. We kregen cijfermatige inzichten; uitgangspunten van toekomstige projecten en de nieuwe accenten in het ontwikkelingsbeleid van steden werden toegelicht.

Provincie Antwerpen Vastgoed 2018

Provincie Antwerpen Vastgoed 2018

Op dinsdag 8 mei 2018 trokken ruim 80 vastgoedbeslissers uit de regio Antwerpen naar de werf van Turnova. In het nog in aanbouw zijnde Hotel Corsendonk vond daar de 9e editie van het jaarcongres Provincie Antwerpen Vastgoed plaats. Hier vindt u een korte impressie van dit geslaagde event!

Provincie Antwerpen Vastgoed 2017

Provincie Antwerpen Vastgoed 2017

Donderdag 4 mei kwamen ruim 100 vastgoedprofessionals naar Post X voor Provincie Antwerpen Vastgoed 2017. Het thema deze 8e editie was ‘aangenaam wonen en werken in de Provincie’. Onder leiding van Alexander Kortleve (CBRE) hebben we met vooraanstaande marktpartijen naar de regionale vastgoedontwikkelingen gekeken.

Provincie Antwerpen Vastgoed 2016

Provincie Antwerpen Vastgoed 2016

Op 10 mei vond de 7e editie van Provincie Antwerpen Vastgoed plaats. Dit event werd door moderator Ingrid Ceusters geopend met een prikkelende inleiding. Ze gaf de uitdagingen aan op basis van de drie basisbehoeften van mensen: werken, wonen en winkelen.

Mensen die dit event bezoeken schrijven zich ook vaak in voor

Beoordelingen

Deze bijeenkomst is gemiddeld beoordeeld met:


"Ik vind het goed aan dit event dat het per provincie is georganiseerd. Je hebt ook Brussels Vastgoed en dit is Antwerpen en dat je dan een verscheidenheid aan sprekers hebt, zowel publiek als privaat, een goeie mix. "


"Wat ik goed vond aan dit event is dat we een hele brede kijk hebben gekregen op verschillende heel interessante projecten die we anders nooit uit eerste hand te horen zouden krijgen. Ja, we doen niks anders, ik kan u zeggen dat er in ons bedrijf een soort beurtrol is tussen een twee-, drietal personen om altijd aanwezig te zijn op deze events."