PPS &
VASTGOED
2024

Highlights 2023:

  • Actueel overview PPS: ontwikkelingen, invloeden & tendensen
  • Juridische & fiscale actualia: risico's en grenzen
  • Financiering van PPS-projecten
  • PPS in de praktijk: lessons learned, knelpunten & aandachtspunten
  • Topgesprek Toekomst PPS: kansen & uitdagingen

Volop PPS-kansen voor vastgoed en gebiedsontwikkelingen

Melissa van der Starre
Program Manager

Volop PPS-kansen voor vastgoed en gebiedsontwikkelingen

Publiek Private Samenwerking (PPS) staat in Vlaanderen vol in de aandacht. Dit biedt tal van vernieuwde inzichten voor de vastgoedpraktijk. Vooral zeer kansrijk in deze financieel turbulente tijd. Waar liggen uw vastgoedkansen met PPS? Dat hoort u tijdens deze 10e editie van onze studiedag PPS & Vastgoed.

Dé topexperten nemen u mee in de meest recente ontwikkelingen, invloeden en tendensen rond PPS en vastgoed. We gaan dieper in op de huidige economische situatie en de toekomst van PPS. U krijgt een actueel overzicht en hoort de alternatieve PPS-vormen, juridische aspecten, fiscale voordelen en de financiering. Aan de hand van praktijkcases hoort u de opportuniteiten en mogelijke oplossingen van PPS bij grote, complexe projecten. Graag tot ziens op de volgende editie!

Programma 

Datum en Locatie

Dinsdag 6 februari 2024

Met wie kunt u netwerken?

Verantwoordelijken in centrale en lokale overheden, promotoren, financiers, investeerders, zorginstellingen, scholen, architecten, aannemers, juristen, ingenieurs en adviseurs.

Programma

09:00

09:30

10:50

11:10

12:30

13:30

15:30

15:50

16:20

Inschrijven


Dé praktijkdag over tendensen in PPS rond vastgoedprojecten.Met netwerkgarantie

Kom in contact met ons uitgebreide vastgoednetwerk op deze bijeenkomst! Door diverse netwerkmomenten en een netwerkdrink te organiseren, bieden wij u de perfecte gelegenheid om nieuwe contacten te leggen, bestaande contacten aan te halen en uw professionele doelen te bereiken. U bent dus verzekerd van een optimaal netwerkevent. Schrijf u in!

Organisatie

Melissa van der Starre

Program Manager

Shannah de Gier

Project Coordinator

Kom naar PPS & Vastgoed

Dé topexperten nemen u mee in de meest recente ontwikkelingen, invloeden en tendensen rond PPS en vastgoed. U krijgt een algemeen overzicht en hoort de alternatieve PPS-vormen, juridische aspecten, fiscale voordelen en de financiering van PPS. Aan de hand van praktijkcases hoort u de opportuniteiten en mogelijke oplossingen van PPS bij grote, complexe projecten. Graag tot ziens!

 

 

Schrijf u in


PPS & Vastgoed 2023

PPS & Vastgoed 2023

Dé topexperten namen u mee in de meest recente ontwikkelingen, invloeden en tendensen rond PPS en vastgoed. U kreeg een algemeen overzicht en hoorde de alternatieve PPS-vormen, juridische aspecten, fiscale voordelen en de financiering van PPS. Aan de hand van praktijkcases hoorde u de opportuniteiten en mogelijke oplossingen van PPS bij grote, complexe projecten.

PPS & Vastgoed 2022

PPS & Vastgoed 2022

Publiek Private Samenwerking (PPS) staat in Vlaanderen vol in de aandacht. Dit biedt tal van vernieuwde inzichten voor de vastgoedpraktijk. Waar liggen uw vastgoedkansen en uitdagingen? Dat hoorde u tijdens de 9e editie van onze studiedag PPS & Vastgoed op 12 mei! Dé topexperten namen u mee in de meest recente ontwikkelingen, invloeden en tendensen rond PPS en vastgoed. Aan de hand van praktijkcases van o.m. Sogent hoorde u de opportuniteiten en mogelijke oplossingen van PPS bij grote, complexe projecten.

Beoordelingen

Deze bijeenkomst is gemiddeld beoordeeld met:


Zeer praktijkgericht, goede aanbevelingen


Cases geven een high level inzicht in PPS projecten