PPS &
VASTGOED
2023

Highlights 2022:

 • Actueel overview PPS: ontwikkelingen, invloeden & tendensen
 • Juridische & fiscale actualia
 • Financiering van PPS-projecten
 • Toekomst PPS: kansen & uitdagingen
 • Volop praktijkcases van o.m. Sogent

Volop PPS-kansen voor vastgoed en gebiedsontwikkelingen

Ingrid Baggerman
Director Operations

Volop PPS-kansen voor vastgoed en gebiedsontwikkelingen

Publiek Private Samenwerking (PPS) staat in Vlaanderen vol in de aandacht. Dit biedt tal van vernieuwde inzichten voor de vastgoedpraktijk. Waar liggen uw vastgoedkansen en uitdagingen? Dat hoorde u tijdens de 9e editie van onze studiedag PPS & Vastgoed op 12 mei!

Dé topexperten namen u mee in de meest recente ontwikkelingen, invloeden en tendensen rond PPS en vastgoed. Aan de hand van praktijkcases van o.m. Sogent hoorde u de opportuniteiten en mogelijke oplossingen van PPS bij grote, complexe projecten. Graag tot ziens op de volgende editie op 14 februari 2023!

Inschrijven volgende editie

Datum en Locatie

Dinsdag 14 februari 2023

Met wie kunt u netwerken?

Verantwoordelijken in centrale en lokale overheidsinstellingen, gezondheids- en welzijnsorganisaties, investeerders, promotoren, architecten, aannemers, financiers, juristen, ingenieurs en adviseurs.

Programma

09:00

09:30

11:00

11:20

12:40

13:40

14:50

15:10

16:00


Dé praktijkdag over tendensen in PPS rond vastgoedprojecten.

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Coronaproof & Netwerkgarantie

Deze bijeenkomst organiseren wij veilig en coronaproof volgens de overheidsvoorschriften, zoals extra ventilatie. Met netwerkgarantie: wij verplaatsen dit event naar een nieuwe datum als de coronasituatie een fysieke samenkomst verhindert. U bent dus verzekerd van een optimaal netwerkevent.

Organisatie

Ingrid Baggerman

Director Operations

Alexandra de Langen

Project Coordinator

Kom naar PPS & Vastgoed

Topsprekers 2022:

 • Prof. dr. Steven Van Garsse, UAntwerpen, UHasselt, UNECE
 • Anthony Logghe, Eubelius Advocaten
 • Stijn Vastmans, Tiberghien
 • Davy Demuynck, ION
 • Sofie Van Ginderachter, sogent
 • Steven Benoit, Invesis
 • Luc Vanmuysen, a2o Architecten
 • Uw moderator:  Erwin Vrijens, PMV
Schrijf alvast in


PPS & Vastgoed 2022

PPS & Vastgoed 2022

Publiek Private Samenwerking (PPS) staat in Vlaanderen vol in de aandacht. Dit biedt tal van vernieuwde inzichten voor de vastgoedpraktijk. Waar liggen uw vastgoedkansen en uitdagingen? Dat hoorde u tijdens de 9e editie van onze studiedag PPS & Vastgoed op 12 mei! Dé topexperten namen u mee in de meest recente ontwikkelingen, invloeden en tendensen rond PPS en vastgoed. Aan de hand van praktijkcases van o.m. Sogent hoorde u de opportuniteiten en mogelijke oplossingen van PPS bij grote, complexe projecten.

PPS & Vastgoed 2021

PPS & Vastgoed 2021

Publiek-private samenwerking (PPS) staat in Vlaanderen vol in de aandacht. Dit biedt tal van vernieuwde inzichten voor zowel de praktijk als voor onderzoek. Waar liggen de vastgoedkansen? Dat hoorde u tijdens de 8e editie van onze studiedag PPS & Vastgoed op 16 september! De topexperten namen u mee in de meest recente ontwikkelingen, invloeden en tendensen rond PPS en vastgoed. Aan de hand van praktijkcases hoorde u de opportuniteiten en mogelijke oplossingen van PPS bij grote, complexe projecten.

PPS & DBFM in Vastgoed 2020

PPS & DBFM in Vastgoed 2020

Op dinsdag 18 februari vond onder een mooie belangstelling de studiedag PPS & DBFM in Vastgoed 2020 plaats. Ook dit jaar resulteerde deze studiedag, die al sinds 2010 georganiseerd wordt, weer in een interessant overzicht van aantal nieuwe tendensen en uitwisseling van interessante ervaringen.

PPS & DBFM in Vastgoed 2019

PPS & DBFM in Vastgoed 2019

Op woensdag 20 februari vond onder een mooie belangstelling de studiedag PPS & DBFM in Vastgoed 2019 plaats. Deze studiedag, die al sinds 2010 georganiseerd wordt, resulteerde ook dit jaar weer in een interessant overzicht van aantal nieuwe tendensen en uitwisseling van interessante ervaringen. We hebben de meest relevante bevindingen voor u opgelijst.

PPS & DBFM in Vastgoed 2018

PPS & DBFM in Vastgoed 2018

Op 20 maart vond PPS & DBFM in Vastgoed 2018 plaats. Een interessante dag over de laatste ontwikkelingen van op PPS-gebied over juridische actualia, fiscale en financiële aspecten en diverse praktijkervaringen.

PPS & DBFM in Vastgoed 2016

PPS & DBFM in Vastgoed 2016

Moderator Philip Borremans (PMV) gaf een mooie aftrap: “Vijf jaar geleden presenteerde ik op de eerste editie van deze studiedag het project Scholen voor Morgen. We zaten toen nog middenin de contractfase. Vandaag wordt dit project opnieuw op deze dag gepresenteerd, maar het project zit nu volop in de uitvoering en het gaat over ‘lessons learned’.” Dat is kenmerkend voor de ontwikkeling van PPS-en rondom vastgoed, we hebben een grotere en meer gevulde rugzak!