Ervaringen

Wat vonden deelnemers van de voorgaande edities van Logistiek Vastgoed België? Lees de ervaringen van deelnemers van dit event en bekijk de reacties op de vorige edities. Komt u ook?

Altijd een ontmoetingsplaats

Jo de Wolf (Montea): "Logistiek Vastgoed België is altijd een ontmoetingsplaats voor mensen van de overheid, academische wereld, zakenwereld, maar ook met gamechangers die echt innovatie brengen in de sector."

Zoals steeds was het een fantastisch evenement

Veroniek de Mulder (ODTH First Class Logistics) is al vaker naar dit event geweest: "Zoals steeds was het een fantastisch evenement, ik ben net zoals de vorige jaren gekomen voor het netwerken, de interessante collega's die je hier kan ontmoeten. Maar uitzonderlijk dit jaar was het enorm interessante programma wat er toch wel uitsprong, inhoudelijk dan."

Meer zicht op de kost van de 'last mile'

Ruth Hautman (Cordeel Zetel Temze NV): "Wat ik heel tof vond is om een beetje meer zicht te krijgen op de kost van de 'last mile', omdat je daar heel veel informatie over hoort maar wat kost dat nu aan onze maatschappij?"

Interessante contacten

Isabelle van Looy (Havenbedrijf Antwerpen): "Ik vond het zeer interessant. Ik denk dat er wel een aantal interessante contacten uitkomen. Ik heb vooral veel bijgeleerd!"

Uitleg over de site in Genk met cijfers

Jan Vervaet (Cemart NV): "De uitleg over de site in Genk vond ik zeer interessant, vooral om de cijfers van dat project ook eens onder ogen te kunnen zien."

Beoordelingen editie 2018

#

We kijken terug op een zeer interessante dag die ook door de 90 aanwezige vastgoedprofessionals is beoordeeld met een 8,2/10!

Tendensen en de hot topics van de logistieke sector

Bart Vanderhoydonck (Cushman & Wakefield): Logistiek Vastgoed België is en blijft een toeleverancier van de logistieke sector. Dus het is belangrijk dat de vastgoedsector ook vinger aan de pols blijft houden, aan de tendensen en de hot topics van de logistieke sector. Het is de UNIEKE combinatie van het netwerkmoment, een aantal sprekers om samen te brainstormen over wat de opportuniteiten zijn en waar het in de toekomst naartoe gaat gaan."

Heel gevariëerd en interessant programma

Thierry de Wever (Belfius Bank), vond het een heel gevarieerd en interessant programma. "Uiteindelijk kunnen we vaststellen dat 10% over vastgoed ging en 90% over technology en digital. En dat is de vaststelling dat dit de enige vastgoed sector is die echt innovatief is en waar vooruitgang word geboekt.

Veel mensen ontmoet

Dana Dingenen (Maris): Een zeer interessante dag, veel mensen ontmoet. Ik ga het zeker nog eens doen! Voor mij vond ik ook zeer interessant: het verhaal van Decathlon. Ik kom zelf uit de retailmarkt, dus dat is ook zeker iets, wat wij gaan opvolgen."

Ervaringen editie 2017

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Altijd als eerste op de hoogte.
Fill out my online form.