BRUSSELS
REAL ESTATE
2022


Opportuniteiten binnen bestaande ruimte Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Wendy-Kristy Hoogerbrugge
Program Manager

Opportuniteiten binnen bestaande ruimte Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Donderdag 21 oktober was u van harte welkom op de 15e editie van Brussels Real Estate, het drukbezochte jaarevent voor Brusselse bestuurders en vastgoedbeslissers.

In 1 namiddag kreeg u een actueel overzicht van alle plannen, projecten en ambities in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Bestuurders presenteerden hun visie op het hertekenen van onze stedelijke ruimte. De focus ligt meer dan ooit op het creëren van een klimaatrobuuste ruimte. Monofunctionele wijken worden getransformeerd tot levendige stadsdelen met multifunctionele gebouwen, omringd door groen. Hoe passen toekomstige stadsprojecten hierin? En wat is de impact van COVID-19 op toekomstig beleid? Dat hoorde u op deze dag! Komt u ook naar de volgende editie?

Inschrijven volgende editie

Datum en Locatie

Dinsdag 24 mei 2022

Met wie kunt u netwerken?

Op dit event kunt u netwerken met ruim 100 Brusselse vastgoedbeslissers, zoals Brusselse bestuurders en beleidsadviseurs, investeerders, ontwikkelaars en architecten.

Programma

12:30

13:30

15:00

15:40

17:15


Hét event voor real estate professionals in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest!

HIGHLIGHTS 2021

 • Actueel Marktoverzicht
 • Hertekenen Stedelijke Ruimte
 • Ambitieuze voorbeeldprojecten
 • Topgesprek: Ruimte & Klimaat
 • Volop netwerkmomenten

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Coronaproof & Netwerkgarantie

Deze bijeenkomst organiseren wij veilig en coronaproof volgens de overheidsvoorschriften, zoals extra ventilatie. Met netwerkgarantie: wij verplaatsen dit event naar een nieuwe datum als de coronasituatie een fysieke samenkomst verhindert. U bent dus verzekerd van een optimaal netwerkevent.

Organisatie

Wendy-Kristy Hoogerbrugge

Program Manager

Michael Pilozzi

Project Coordinator

Kom ook naar Brussels Real Estate

Topexperten 2021

 • Schepen Susanne Müller-Hübsch, Stad Anderlecht
 • Pascal Smet, staatssecretaris en Brussels Minister Stedenbouw
 • Schepen Ans Persoons, Stad Brussel
 • Xavier Denis, AG Real Estate
 • Nicolas Billen, CORES Development
 • Sven De Bruycker, perspective.brussels
 • Frédéric Van der Planken, Whitewood
 • Rik Menten, Arcadis
 • Uw moderator: Erik Verbruggen, JLL
Schrijf alvast in

Brussels Real Estate 2021

Brussels Real Estate 2021

Donderdag 21 oktober was u van harte welkom op de 15e editie van Brussels Real Estate, het drukbezochte jaarevent voor Brusselse bestuurders en vastgoedbeslissers. In 1 namiddag kreeg u een actueel overzicht van alle plannen, projecten en ambities in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Bestuurders presenteerden hun visie op het hertekenen van onze stedelijke ruimte. De focus lag meer dan ooit op het creëren van een klimaatrobuuste ruimte. Monofunctionele wijken worden getransformeerd tot levendige stadsdelen met multifunctionele gebouwen, omringd door groen. Hoe passen toekomstige stadsprojecten hierin? En wat is de impact van COVID-19 op toekomstig beleid? Dat bespraken we op deze dag.

Brussels Real Estate 2020

Brussels Real Estate 2020

We kijken terug op een zeer geslaagde 14e editie van Brussels Real Estate op 30 januari. Na een opening door Staatssecretaris Pascal Smet keken toonaangevende marktpartijen naar de opportuniteiten binnen onze bestaande en onderbenutte ruimte: gebiedsontwikkeling Wet, Brussel-Zuid, Key West en Lebeau. NMBS had een primeur bewaard en kondigde de samenwerking voor het Weststation aan!

Brussels Real Estate 2019

Brussels Real Estate 2019

Wij kijken terug op een zeer geslaagde 13e editie van Brussels Real Estate. Na de opening door Minister Pascal Smet hebben we met als thema ‘De Stad van Morgen’ naar de Brusselse marktontwikkelingen gekeken waarbij diverse ambitieuze en toonaangevende projecten zijn gepresenteerd.

Brussels Real Estate 2018

Brussels Real Estate 2018

Ruim 100 vastgoedprofessionals kwamen 1 februari bijeen in BEL voor de 12e editie Brussels Real Estate. Na de opening van Minister President Rudi Vervoort is onder kundige leiding van moderator Serge Fautré (AG Real Estate) gekeken naar Brusselse vastgoedontwikkelingen.

Brussels Real Estate 2017

Brussels Real Estate 2017

Donderdag 2 februari vond Brussels Real Estate 2017 plaats.
Ook deze 11e editie presenteerden overheden en belangrijke betrokken organisaties hun visie op de marktontwikkelingen en actuele projecten. Wij kijken terug op een goedbezochte en boeiende namiddag.

Brussels Real Estate 2016

Brussels Real Estate 2016

Ruim 100 real estate professionals kwamen donderdag 28 januari 2016 naar BOZAR voor hét jaarlijkse event over de actuele vastgoedontwikkelingen in het Brussels Hoofdstedelijk gewest.