BRUSSELS
REAL ESTATE
2023

, Lotto Park

Volop vastgoedopportuniteiten in Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Wendy-Kristy Hoogerbrugge
program manager

Volop vastgoedopportuniteiten in Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Op 20 juni bent u van harte welkom op de 17e editie van Brussels Real Estate, hét drukbezochte jaarevent voor Brusselse bestuurders en vastgoedbeslissers. In 1 namiddag krijgt u een actueel overzicht van alle plannen, projecten en ambities in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Het Brussels Gewest staat voor stevige uitdagingen rondom wonen, werken en klimaat. Hoe hertekenen we onze stedelijke ruimte? U hoort o.a. van perspective.brussels over de nieuwe stadsvernieuwingscontracten (SVC) en samenwerkingskansen. Ook gaan Brusselse bestuurders in gesprek over de plannen voor vastgoedontwikkeling in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Komt u ook netwerken? Graag tot ziens!

Programma 

Datum en Locatie

Dinsdag 20 juni 2023
Lotto Park
Avenue Theo Verbeecklaan 2
1070 Brussel

Uw routebeschrijving

Met de auto
Met openbaar vervoer/te voet

Met wie kunt u netwerken?

Op dit event kunt u netwerken met ruim 100 Brusselse vastgoedbeslissers, zoals Brusselse bestuurders en beleidsadviseurs, investeerders, ontwikkelaars en architecten.

Programma

12:30

13:30

15:10

15:50

17:30


Hét event voor real estate professionals in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest!

In 1 namiddag:

  • Actueel overzicht Brusselse vastgoed- & kantorenmarkt
  • Directeur-generaal perspective.brussels over nieuwe Stadsvernieuwingscontracten (SVC)
  • Topgesprek: samenwerkingskansen & vastgoedontwikkeling
  • Slotwoord door Pascal Smet, Staatssecretaris en Brussels Minister Stedenbouw
  • Volop netwerkmomenten

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Met netwerkgarantie

Kom in contact met ons uitgebreide vastgoednetwerk op deze bijeenkomst! Door diverse netwerkmomenten en een netwerkdrink te organiseren, bieden wij u de perfecte gelegenheid om nieuwe contacten te leggen, bestaande contacten aan te halen en uw professionele doelen te bereiken. U bent dus verzekerd van een optimaal netwerkevent. Schrijf u in!

Organisatie

Wendy-Kristy Hoogerbrugge

program manager

Shannah de Gier

project coordinator

Brussels Real Estate 2023

Kom ook netwerken met dé Brusselse bestuurders en vastgoedbeslissers!

Op 20 juni bent u van harte welkom op de 17e editie van Brussels Real Estate, hét drukbezochte jaarevent voor Brusselse bestuurders en vastgoedbeslissers. In 1 namiddag krijgt u een actueel overzicht van alle plannen, projecten en ambities in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Hét moment om uw opportuniteiten te ontdekken. Komt u ook netwerken?

Inschrijven


Brussels Real Estate 2022

Brussels Real Estate 2022

Op dinsdag 24 mei waren de deelnemers van harte welkom op de 16e editie van Brussels Real Estate, hét drukbezochte jaarevent voor Brusselse bestuurders en vastgoedbeslissers. In 1 namiddag kregen we een actueel overzicht van alle plannen, projecten en ambities in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Komt u ook weer naar de volgende editie?

Brussels Real Estate 2021

Brussels Real Estate 2021

Op 21 oktober 2021 vond de 15e editie van Brussels Real Estate plaats, het drukbezochte jaarevent voor Brusselse bestuurders en vastgoedbeslissers. Bestuurders presenteerden hun visie op het hertekenen van onze stedelijke ruimte. De focus lag meer dan ooit op het creëren van een klimaatrobuuste ruimte. Alsmede op de transformatie van monofunctionele wijken tot levendige stadsdelen met multifunctionele gebouwen, omringd door groen.

Beoordelingen

Deze bijeenkomst is gemiddeld beoordeeld met:


Om hier bij te leren over de Belgische vastgoedsector dat is de place to be! Mensen die kennis hebben over die sector zijn hier allemaal aanwezig, zeker ook om te netwerken is dat ideaal hier.


Het boeiendste voor mij zijn toch wel de sprekers. Je leert elke keer iets nieuws kennen, een nieuw onderwerp kennen of er wordt meer diepgang gegeven aan een nieuw onderwerp, zoals urban ruling die door Immmobel vandaag meer werd uitgelicht.
Dus ik kom hier toch vooral om bij te leren en mijn kennis te verbreden, en het netwerkgegeven, dat is uiteraard een grote plus die eraan vast hangt.