Editie 2018

IMPRESSIE

Ruim 100 vastgoedprofessionals kwamen 1 februari bijeen in BEL voor de 12e editie Brussels Real Estate. Na de opening van Minister President Rudi Vervoort is onder kundige leiding van moderator Serge Fautré (AG Real Estate) gekeken naar Brusselse vastgoedontwikkelingen.

Het was een interessante middag met een overview van de ruimtelijke en economische ontwikkelingen in het Brussels Hoofdstedelijke Gewest. Zo zijn ambitieuze projecten als Brussels Airport, Usquare en Mall of Europe gepresenteerd. Daarnaast was er aandacht voor innovatieve ontwikkelingen. Met Smart Governance, Wise Real Estate en staatssecretaris Bianca Debaets over Smart City Brussels. Na de wrap-up is de middag afgesloten met een gezellige netwerkdrink.

Wij kijken terug op een geslaagde 12e editie en zien u graag volgend jaar terug!

PROGRAMMA

Brussel heeft volop plannen, gebiedsontwikkelingen en innovatieve projecten. Tijdens de 12e editie kwamen strategieën, visies, keuzes voor de toekomst en de Brusselse vastgoedkansen en bod. Ambitieuze en innovatieve projecten passeerden de revue. Daarnaast is er aandacht besteed aan Smart City Brussels.

BEKIJK FOTO'S

Beoordelingen

#

We kijken terug op een zeer interessante dag die ook door de 100 aanwezige vastgoedprofessionals is beoordeeld met 7,5/10!

DE TERUGBLIK VAN..

Serge Fautré was moderator op Brussels Real Estate 2018. Hij vertelt u graag over wat hij de highlights vond en wat zijn beleving was van dit evenement.

Terugblik editie 2017

Donderdag 2 februari vond Brussels Real Estate 2017 plaats.
Ook deze 11e editie presenteerden overheden en belangrijke betrokken organisaties hun visie op de marktontwikkelingen en actuele projecten. Wij kijken terug op een goedbezochte en boeiende namiddag.

Terugblik editie 2016

Ruim 100 real estate professionals kwamen donderdag 28 januari 2016 naar BOZAR voor hét jaarlijkse event over de actuele vastgoedontwikkelingen in het Brussels Hoofdstedelijk gewest.
Door de aanwezige deelnemers is de dag beoordeeld met 7,4/10!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Altijd als eerste op de hoogte.
Fill out my online form.