Impressie 2017

TERUGBLIK

Donderdag 28 september 2017 vond de eerste editie van de studiedag Betonstop Vlaanderen 2017 plaats. Daar werd gekeken naar de meest relevante vragen en topics inzake het Witboek Beleidsplan Ruimte Vlaanderen dat in 2018 van kracht wordt. Dat zal een stempel drukken op zowel het wonen als werken in Vlaanderen.

PROGRAMMA

De studiedag werd ingeleid door de gepassioneerde en enthousiaste dagvoorzitter Prof. dr. Georges Allaert over de noodzaak van verandering in de Ruimtelijke Ordening in Vlaanderen. Het netto ruimtebeslag mag in 2040 niet meer toenemen, en dit ondanks grote uitdagingen, zoals bevolkingsgroei, klimaatverandering, beheersbaarheid mobiliteit, ruimte genereren voor transitie van energie en economie, voedselvoorziening, gezondheid, veiligheid en biodiversiteit.

BEKIJK FOTO'S

Reactie op de dag:
"Het was een boeiende studiedag over een boeiend onderwerp! Mijn dank aan de organisatie, de sprekers en de moderator hiervoor."

Beoordelingen

#We kijken terug op een zeer interessante dag die ook door de 80 aanwezige vastgoedprofessionals is beoordeeld met 4 sterren!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Altijd als eerste op de hoogte.
Fill out my online form.