Nieuwe SPRYG Kantoor

Sinds augustus 2019 is SPRYG verhuisd naar haar nieuwe, getransformeerde kantoor op Delftechpark in Delft. Dit pand aan de Elektronicaweg 12 heeft een oppervlakte van 470 m2 bvo, waarvan 260 m2 aan kantoorruimte en een voormalige loods van 210 m2, dat getransformeerd is tot een indrukkende kantoorruimte met vergaderruimtes. Daarbij hebben we slimme technologieën toegevoegd voor een flinke verduurzaming van het pand. Zo hebben we zelfs een grijwatertank van maar liefst 20.000 liter voor de opvang en hergebruik van

Op deze pagina ziet u de ontwikkeling van ons nieuwe kantoor. Binnenkort volgt een fotorapportage van ons ingerichte kantoor, waar we met veel plezier werken aan inspirerende vastgoeddagen.

1-9-2019 | Elektronicaweg 12

Na de verhuizing hebben we nog een aantal weken flink gesleuteld. Maar, het resultaat mag er zijn! Vanaf heden is SPRYG gevestigd op het Delftechpark.

 

 

 

 

 

9-8-2019 | Verhuisdag

We vertrekken! Niet naar ons vakantieadres, maar naar ons nieuwe kantoorpand. Met een aantal vrijwilligers hebben we alle spullen in één dag overgekregen naar ons nieuwe adres. Inmiddels zijn we gestart met de inrichting. Vanaf volgende week zijn we te vinden aan de Elektronicaweg 12!

 

 

 

 

 

16-7-2019 | Kozijnen plaatsing

Er is licht in de duisternis. Afgelopen week heeft X(bedrijfsnaam)X de kozijnen geplaatst! Hiermee kunnen ook de laatste ruimtes klaargemaakt worden voor oplevering.

 

 

 

 

 

10-7-2019 | De Studio

De eerste glaspanelen zijn gearriveerd! Om voldoende licht in onze vergaderruimten te hebben worden deze aan de balkonzijde afgesloten met glaspanelen. Vandaag was het aan onze Studio! Een ruimte voor 20 personen waar we met heel het team bij elkaar kunnen komen.

 

 

 

 

 

5-7-2019 | Wandbekleding

Het gaat hard op de Elektronicaweg! Afgelopen week is de wandbekleding met extra isolatie aangebracht. Daarmee is een eerste stap gemaakt naar de oplevering van ons nieuwe kantoor.

 

 

 

 

 

4-6-2019 | Aan de slag met grijswater

Vandaag heeft Installatiebedrijf Van der Ende in samenwerking met Mijn Waterfabriek en het Belgische AWouters twee grijswatertanks geplaatst. De tanks vangen samen in totaal 20.000 liter regenwater op, wat wordt gebruikt voor toiletspoeling en in de zomer het koelen van het dak.

Mooi staaltje van Belgisch-Nederlandse samenwerking: precies zoals onze dagelijkse vastgoedpraktijk!

 

 

 

 

14-5-2019 | Wit dak

Na een korte onderbreking zijn we weer volop aan het werk. Ditmaal gaan we het dak op! Vanaf vandaag hebben wij permanent een wit dak. Okke van Bemmelen heeft witte dakbedekking aangebracht. Hiermee houden wij ook in de warme zomers het hoofd koel.

 

 

 

 

 

15-4-2019 | Betondag

Met het leggen van de vloerverwarming kunnen we het stellen: in de winter hebben we warme voeten en in de zomer genieten van een heerlijke koelte. Tijd om dit karwei af te maken en de betonvloer te storten en te vlinderen.

 

 

 

 

 

3-4-2019 | Ready ‘set’ go

Deze week is de extra dikke isolatielaag en de vloerverwarming gelegd. Hierdoor kunnen we volgende week dus starten met het gieten van de betonvloer. Dit alles voor extra warme voeten in de winter.

Benieuwd waarom het kantoor is omgebouwd tot heuse filmset? Houd onze pagina’s in de gaten!

 

 

 

 

21-3-2019 | De opbouw gaat snel!

De verbouwing vordert supersnel! Zo is deze week de gevel op de begane grond opengesneden voor grote raampartijen, is de wand in de opslag geplaatst en we kunnen starten met de opbouw van de nieuwe bovenverdieping. In de open ruimte is een staalconstructie geplaatst, waarop een nieuwe balkon met werkplekken wordt gerealiseerd.

 

 

 

 

 

18-3-2019 | Verduurzamingscontract ondertekend

Zojuist hebben Marcel Sanderse (SPRYG Real Estate Academy) en Peet van der Ende (Installatiebedrijf Van der Ende) het contract voor de installaties in het pand ondertekend. Daarmee gaan we het pand flink verduurzamen, met een warmtepomp, een Warmte Terug Win-installatie (WTW), extra vloerisolatie en last but not leat een heuse Grijswater-voorziening!

 

 

 

 

 

28-2-2019 | De tekentafel

Aan de tekentafel! Nu we aan de slag gaan, is het hoog tijd om de werktekeningen met de aannemer door te spreken. Met een verbouwing ben je altijd verzekerd van de nodige aanpassingen in het werk. Architect Dick Baggerman is aan de tekentafel in druk overleg met aannemer Okke van Bemmelen. Na maanden voorbereiding wordt het ontwerp nu eindelijk gerealiseerd.

 

 

 

 

 

1-2-2019 | We zijn van start!

Met de flinke groei van het aantal medewerkers van SPRYG Real Estate Academy kon het niet langer uitblijven. Per 1 februari 2019 hebben we de sleutel gekregen van ons nieuwe hoofdkantoor! Met dank aan onze taxateur Chris de Ruiter (Valcon), Nortbert Rozier (ING) en verkopend makelaar Jan Willem Dijksman (Dijksman bedrijfsmakelaars), die deze koop mede mogelijk gemaakt hebben.