Headerfoto-Brussel-Real-Estate-2018.jpg

Geef uw kennis en netwerk een nieuwe boost!

Dé academy voor vastgoedprofessionals

Komende events & cursussen

Loading events Agenda wordt geladen.
VOLLEDIGE AGENDA

Dé academy voor vastgoedprofessionals

Versnellen Woningbouw 2023

U krijgt van o.a. BZK en de betrokken topadviseurs uit eerste hand een actuele toelichting op dit actieplan. Hoe kunnen we de ontwikkeltijd van woningbouwprojecten verkorten van gemiddeld 10 jaar, naar 6 tot zelfs 2 jaar? De oplossingen liggen in parallel plannen, samenwerken, parametrisch ontwerpen en standaardisering. Hoe kunnen we die inzetten om het planproces flink te versnellen en de bouwtijd van woningen te verkorten? Ontdek nieuwe inzichten, concrete stappen en uw kansen voor woningbouwversnelling. Bekijk studiedag

Provincie Antwerpen Vastgoed 2023

Op 8 juni bent u van harte welkom op de 14e editie van Provincie Antwerpen Vastgoed, hét drukbezochte netwerkevent voor Antwerpse bestuurders en vastgoedbeslissers. In 1 namiddag hoort u de actuele en toekomstige ontwikkelingen in de Provincie Antwerpen. Topexperten van vooraanstaande marktpartijen nemen u mee in hun nieuwste visies, ambities en projecten.. Bekijk congres

Brussels Real Estate 2023

Op 20 juni bent u van harte welkom op de 17e editie van Brussels Real Estate, hét drukbezochte jaarevent voor Brusselse bestuurders en vastgoedbeslissers. In 1 namiddag krijgt u een actueel overzicht van alle plannen, projecten en ambities in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het Brussels Gewest staat voor stevige uitdagingen rondom wonen, werken en klimaat. Hoe hertekenen we onze stedelijke ruimte? Bekijk congres

Opleiding Vastgoedrekenen


Als enige in Nederland en België bieden wij de Opleiding Vastgoedrekenen aan. Daarmee kunt u uw Diploma Vastgoedrekenen behalen. U leert gedegen DCF-rekenmodellen in Excel op te zetten en te sturen op financiële haalbaarheid en risico’s. En u leert actuele zaken zoals hoge kosten, rentes en verduurzaming in te passen.

SPRYG Top-3 vastgoedcursussen

Dit is onze top-3 cursussen in vastgoedrekenen en taxeren:

  1. Basiscursus Vastgoedrekenen (NL | BE)
  2. Rekenen Aan Duurzaam Vastgoed (NL | BE)
  3. Vastgoedrekenen met Excel (NL | BE)

Deze cursussen zijn ook als incompany beschikbaar, op uw eigen locatie of zelfs online.

Bekijk al onze cursussen in Nederland en België:

Regionale netwerkevents

Kom ook netwerken tijdens onze regionale events in België en Nederland! Hier delen onder meer gemeenten en provincie het regionaal beleid en presenteren toonaangevende vastgoedpartijen hun visie. Hét moment om in contact te komen met regionale vastgoedprofessionals en om een helder overzicht te krijgen van de marktkansen en uitdagingen.

Nieuwste Bijeenkomsten

Loading events Agenda wordt geladen.
Bekijk de volledige agenda
NIEUWE OPLEIDING!

Opleiding Integrale Gebiedsontwikkeling
Hoe realiseert u hoogwaardige gebiedsontwikkelingen en zorgt u voor een soepel proces? Zeker met het oog op alle actuele ontwikkelingen, zoals klimaat- en duurzaamheidsambities, betaalbaarheid en hoge bouwkosten. Dat leert u met onze nieuwe opleiding Integrale Gebiedsontwikkeling! In 4 dagen krijgt u een volledig overzicht en een stevige grip op uw complexe gebiedsopgaven.

Blijf up-to-date

Ontvang de nieuwste events en cursussen meteen in uw inbox

Nieuw!

Vastgoed Taxatiewijzer Bouwgebreken 2023

Editie 2023! De Vastgoed Taxatiewijzer Bouwgebreken 2023 is hét naslagwerk met de 155 meest voorkomende bouwgebreken, van zowel bouwdelen als installaties. Deze informatie wordt op een overzichtelijke manier gepresenteerd met een duidelijke beschrijving. Daarmee kunt u een bouwgebrek in uw dagelijkse werkzaamheden niet alleen snel herkennen, maar ook de te verwachten herstelkosten inschatten.

Nu bestellen

Complete Boekenset

Bestel de complete boekenset Vastgoedrekenen met maar liefst 40 euro korting! U ontvangt  3 studieboeken, inclusief de bijbehorende online rekenmodellen!

Bestellen

Ook in deze bijzondere tijd lanceren wij doorlopend nieuwe opleidingen, studiedagen en netwerkevents. De meest relevante, actuele vastgoedthema’s vertalen wij voor u in pakkende kennissessies met de allerbeste praktijksprekers. Dat wordt goed gewaardeerd, gezien onze flinke groei. SPRYG is al twee jaar op een rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Daar zijn we zeer trots op. Graag tot SPRYG!

Iva van der Voort & Marcel Sanderse
Directie

OVER SPRYG

SPRYG komt uit het Zweeds en spreek je uit als ‘spriek’. Het betekent actief en levendig, precies wat wij bij SPRYG Real Estate Academy zijn.

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

SPRYG is in 2022 uitgeroepen tot Hybride werkgever van het jaar in Zuid-Holland! Wij zijn ambitieus en groeien door. Wij zoeken momenteel een Junior Data Entry Medewerker

Erkend Dienstverlener

erkend-dienstverlener