Editie 2017

IMPRESSIE

In een vergrijzend Vlaanderen moeten we in het landschap van wonen en zorg op zoek naar innovatieve oplossingen en sterke alternatieven. Een gevarieerd aanbod van wonen is meer dan ooit nodig. Ook het cure-vastgoed kent volop uitdagingen.

Donderdag 14 september 2017 is er tijdens de 5e editie Zorgvastgoed België onder leiding van journalist Guy Tegenbos gekeken naar de meest relevante vragen en topics. Hoe gaat het met de financiering? Is er toekomst voor WZC’s of volgen we het Nederlandse scenario met scheiding van wonen/zorg? Hoe gaat het met assistentie- woningen? En hebben levensloopbestendige woon- en zorgprojecten de toekomst?

PROGRAMMA

Er waren veel inspirerende programma onderdelen tijdens deze editie. Dirk Dewolf, administrateur-generaal Agentschap Zorg & Gezondheid heeft het event geopend met een blik op de toekomst van vastgoed voor ouderen. Vervolgens hebben we gekeken naar de toekomst en financiering van assistentiewoningen en hebben interessante cases de revue gepasseerd. Met het interactieve debat toekomst Zorg en Wonen is deze 5e editie afgesloten.

BEKIJK FOTO'S

Reacties van enkele deelnemers:
"Een erg inspirerende dag met een interessant programma. Vooral het debat was erg boeiend." en: "Nauwelijks te verbeteren!"

Beoordelingen

#We kijken terug op een zeer interessante dag die ook door de 90 aanwezige zorg-professionals is beoordeeld met een 8,4/10!

Artikel TECHCARE

Innovatief en creatief nadenken over zorgvastgoed meer dan ooit aan de orde.
De vergrijzing slaat toe. De babyboomers hebben een totaal ander verwachtingspatroon dan de vorige generaties. In het landschap van wonen en zorg is een gevarieerd aanbod meer dan ooit nodig. Spryg Real Estate Academy reikte tijdens de vijfde editie van het congres Zorgvastgoed België 2017 diverse inzichten aan.

DE TERUGBLIK VAN..

Guy Tegenbos was moderator op Zorgvastgoed 2017. Hij vertelt u graag over wat hij de highlights vond; en wat zijn beleving was van dit evenement.

Zorgvastgoed Belgie

OVER ZORGVASTGOED BELGIË

Het event Zorgvastgoed België wordt sinds 2013 op initiatief van SPRYG Real Estate Academy georganiseerd. Tijdens dit goedbezochte event delen toonaangevende marktpartijen en overheden hun visie op zorgvastgoed en delen hun strategische marktinformatie over de actuele trends en ontwikkelingen. Kortom, een prima netwerk voor uw opportuniteiten in de zorgvastgoedmarkt.

VOORGAANDE EDITIES

Editie 2016

Het was verzamelen geblazen op donderdag 16 juni in ALM in Antwerpen voor de jaarlijkse hoogmis van het zorgvastgoed. SPRYG real estate academy schotelde voor de vierde editie van ZorgVastgoed België een programma voor met een variëteit aan boeiende sprekers uit de sector. Goed honderd aanwezigen kregen vanuit verschillende marktsegmenten te horen hoe toekomst van de sector uitgestippeld kan, of beter, moet worden.

Editie 2015

Ruim 160 deelnemers kwamen in Antwerpen bij elkaar voor de 3e editie van het jaarlijkse event Zorgvastgoed België. Deze editie stond weer onder de zeer bekwame leiding van moderator Stefaan Gielens (Aedifica). Met Vlaams minister Jo Vandeurzen en toonaangevende actoren is gekeken naar de toekomst. Zo is er in gegaan op welke behoeften er zijn en aan welke eisen zorgvastgoed moet beantwoorden.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Altijd als eerste op de hoogte.
Fill out my online form.