#

Hét event over actuele vastgoedontwikkelingen en trends in zorgvastgoed!

Wie ontmoet u?

Tijdens dit seminarie ontmoet u ruim 100 publieke en private vastgoedbeslissers zoals; bevaks, vastgoedbeleggers, institutionele beleggers, projectontwikkelaars, financiers, eigenaars en beheerders, stedenbouwkundigen, planologen, (interieur)architecten, aannemers, makelaars en adviseurs, beleidsmedewerkers centrale en gemeentelijke overheden.

Ingrid Baggerman

Impressie editie 2017

In een vergrijzend Vlaanderen moeten we in het landschap van wonen en zorg op zoek naar innovatieve oplossingen en sterke alternatieven. Een gevarieerd aanbod van wonen is meer dan ooit nodig. Ook het cure-vastgoed kent volop uitdagingen.

Donderdag 14 september 2017 is er tijdens de 5e editie Zorgvastgoed België onder leiding van journalist Guy Tegenbos gekeken naar de meest relevante vragen en topics. Hoe gaat het met de financiering? Is er toekomst voor WZC’s of volgen we het Nederlandse scenario met scheiding van wonen/zorg? Hoe gaat het met assistentie- woningen? En hebben levensloopbestendige woon- en zorgprojecten de toekomst?

We kijken terug op een zeer interessante dag die ook door de 90 aanwezige zorg-professionals is beoordeeld met een 4,2/5!

Impressie

Highlights

  • Opening door Dirk Dewolf namens Minister Jo Vandeurzen
  • Toekomst assistentiewoningen
  • Visie Zorg & Wonen
  • 3 Cases: Zorghotel of herstelbedrijven?
    Health Campus GHdC en De nieuwe Ceder
  • Slotdebat: Toekomst Zorg & Wonen

Artikel TECHCARE

Innovatief en creatief nadenken over zorgvastgoed meer dan ooit aan de orde.
De vergrijzing slaat toe. De babyboomers hebben een totaal ander verwachtingspatroon dan de vorige generaties. In het landschap van wonen en zorg is een gevarieerd aanbod meer dan ooit nodig. Spryg Real Estate Academy reikte tijdens de vijfde editie van het congres Zorgvastgoed België 2017 diverse inzichten aan.

EDITIE 2017

Bekijk de impressie en de foto's van de editie van 2017. Wat was het programma? Wat waren de reacties en beoordelingen? Lees hier ook de uitgebreide terugblik van moderator Guy Tegenbos.


AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Altijd als eerste op de hoogte.
Fill out my online form.

Mediapartners

Hoofdsponsor

Organisatie

Ingrid Baggerman
Ingrid Baggerman
Director Operations
Marieke Janssens
Marieke Janssens
Project Coordinator

ERKEND DIENSTVERLENER