Ingrid Baggerman

Partner worden?

Wilt u uw organisatie onder de aandacht brengen bij de deelnemers van dit event?

Op deze pagina ziet u verschillende kansen! Interesse? Graag neem ik uw mogelijkheden om partner van dit event te worden persoonlijk met u door. Ik hoor graag van u!

Ingrid Baggerman
Director Operations

Aanvraag Exposure

Fill out my online form.
Hoofdsponsor SPRYG Real Estate Academy.jpg

​Hoofdsponsor

Als hoofdsponsor bent u steeds prominent zichtbaar in onze communicatie-uitingen, die we zo'n 3 maanden voor het event opstarten. Denk aan de website, die door veel (potentiële) deelnemers vooraf én achteraf wordt bekeken. Ook tijdens het event zelf prijkt uw logo op de eventbaniers en zelfs op het grote scherm in de zaal. Daardoor is uw logo in alle fotoverslagen achteraf terug te zien. Kortom, u krijgt een prominente plek!

Op aanvraag

Borrelsponsor SPRYG Real Estate Academy.jpg

Borrelsponsor

Trakteer alle deelnemers op de netwerkborrel. Vooraf en tijdens het congres wordt uw borrel benoemd als onderdeel van het congresprogramma. Natuurlijk bespreken we graag met u wat er nog meer mogelijk is als u de netwerkborrel aanbiedt.

Op aanvraag

Standsponsor SPRYG Real Estate Academy.jpg

Uw eigen stand

Toon uw organisatie en projecten! U kunt uw organisatie in de netwerkruimte presenteren, met bijvoorbeeld een achterwand, banieren, brochuredisplay of een videoscherm. De perfecte plek om in contact te komen met uw doelgroep om uw projecten of diensten te tonen en nieuwe contacten op te doen.

Op aanvraag

Keycordsponsor SPRYG Real Estate Academy.jpg

Keycordsponsor

Wat is mooier dan dat alle deelnemers op dit SPRYG-bijeenkomst uw keycord dragen? Gedurende de hele dag is uw logo zichtbaar voor alle deelnemers. En iedereen ziet uw logo terug op alle foto's achteraf!

Op aanvraag

Logosponsor SPRYG Real Estate Academy.jpg

Logo in beeld

Uw logo op de eventsite en gedurende het congres prominent in beeld op de eventbanier? Dat kan met het logopakket.

Op aanvraag

Insteeksponsor SPRYG Real Estate Academy.jpg

Insteken in congrestas

U kunt ook uw brochure, leaflet of een leuke gadget in de congrestas laten opnemen. Alle deelnemers krijgen deze congrestas na afloop van het event mee naar huis.

Op aanvraag